Ylläpito- ja tukipalvelut

 

Huolehdimme sivustosi kehityksestä, turvallisuudesta, ylläpidosta ja päivityksestä.

 

Sinä voit huoletta keskittyä omaan bisnekseen.

Palvelin- ja verkkosivutilat

Verkkosivusto tarvitsee sisällön ja teknisten ratkaisujen lisäksi palvelintilan, jossa toimia. Palvelintilan kokoa arvioitaessa kannattaa ottaa huomioon verkkopalvelun tulevat tarpeet, eli sivuston mahdollinen laajeneminen sekä käyttäjien määrän lisääntyminen. Palvelintila on ratkaiseva asia sivustosi toiminnan kannalta, sillä jos verkkosivustolla on liian vähän palvelintilaa käytössään, siitä tulee hidas ja jäyhä. Ja hidas verkkosivusto karkottaa asiakkaat.

Sivuston asennus ja ylläpito

Sivuston asennus: Kun sivusto on suunniteltu ja sen sisältö luotu, se on asennettava palvelimelle ennen kuin aineisto voidaan syöttää sivuille, sivuston toimintaa voidaan testata ja ottaa se käyttöön. Asennukseen kuuluu mm. tunnusten luominen, sivuston siirto palvelimelle, alasivujen ja mahdollisten lomakkeiden luominen, tarvittaessa kävijäseurannan asennus ja ohjeistus sivuston päivitystä ja käyttöä varten.

 

Ylläpito: Verkkosivustoa täytyy myös päivittää jatkuvasti, lisätä uutisia ja kuvia, päivittää yhteystietoja ja aukioloaikoja jne. Mitä tuoreemman vaikutelman verkkosivusto antaa kävijälle, sitä varmemmin hän palaa sivustolle. Mikään ei karkota sivuilla kävijää niin kuin vanhentunut tieto! Myös sivuston tietoturvasta on pidettävä huolta.

Verkkotunnukset

Elido on Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin virallinen verkkotunnusvälittäjä, joten meiltä saa varattua kaikki fi-päätteiset verkkotunnukset. Välittäjänä tarjoamme kaikki fi-tunnuksiin liittyvät palvelut, kuten hakemisen, uusimisen, siirtämisen ja päivittämisen. Kauttamme voi tilata myös kaikki muut verkkotunnukset, kuten .com, .net ja .eu.

Domainparkki

Verkkotunnuksen voi varata ja ”parkkeerata” Elidon domainparkkiin. Se tarkoittaa sitä, että varauksen jälkeen kyseistä verkkotunnusta ei voi kukaan muu ottaa käyttöönsä. Domainparkki on hyödyllinen esimerkiksi silloin, kun sivuston tekemistä vasta suunnitellaan ja sivustolle ei ole vielä sisältöä tai kun uutta yritystä perustettaessa ei vielä tiedetä, mitä muotoa yrityksen nimestä halutaan jatkossa käyttää www-osoitteessa.

 

Domainparkin kautta myös uudelleenohjaukset ovat mahdollisia. Esimerkiksi jos nykyisen kotisivun osoite on pitkä tai se on muuten vaikea muistaa, domainparkkiin voi rekisteröidä lyhyemmän ja helpomman osoitteen. Rekisteröinnin jälkeen uutta, lyhyempää osoitetta voi käyttää markkinoinnissa ja mainonnassa. Silloin uuteen osoitteeseen tulevat kävijät ohjataan olemassa olevaan (pitkään, vaikeasti muistettavaan) osoitteeseen. Olemassa olevaa kotisivua ei siis tarvitse siirtää minnekään, vaan liikenne ohjataan uudelleen.

Käyttöönotto ja koulutus

Kun verkkosivusto on avattu, neuvomme sen käyttöönotossa ja koulutamme tarvittaessa asiakkaan päivitysten tekemistä varten.

Tuotetuki & asiantuntijapalvelut

Meiltä saat asentamillemme järjestelmille tarvittavan tuotetuen ja järjestelmien hankintaan, asentamiseen, käyttöönottoon ja hyödyntämiseen liittyvät asiantuntijapalvelut.

IT-tukipalvelut

Kun tilaat meiltä verkkosivut tai –kauppajärjestelmän, saat meiltä kaikki tukipalvelut, mitä tarvitset järjestelmien käytössä ja päivityksessä.

Ota yhteyttä