Ylläpito- ja tukipalvelut

 

Huolehdimme sivustosi kehityksestä, turvallisuudesta, ylläpidosta ja päivityksestä.

 

Sinä voit huoletta keskittyä omaan bisnekseen.

Palvelin- ja verkkosivutilat

Verkkosivusto tarvitsee sisällön ja teknisten ratkaisujen lisäksi palvelintilan, jossa toimia. Palvelintilan kokoa arvioitaessa kannattaa ottaa huomioon verkkopalvelun tulevat tarpeet, eli sivuston mahdollinen laajeneminen sekä käyttäjien määrän lisääntyminen. Palvelintila on ratkaiseva asia sivustosi toiminnan kannalta, sillä jos verkkosivustolla on liian vähän palvelintilaa käytössään, siitä tulee hidas ja jäyhä. Ja hidas verkkosivusto karkottaa asiakkaat.

Sivuston asennus ja ylläpito

Sivuston asennus: Kun sivusto on suunniteltu ja sen sisältö luotu, se on asennettava palvelimelle ennen kuin aineisto voidaan syöttää sivuille, sivuston toimintaa voidaan testata ja ottaa se käyttöön. Asennukseen kuuluu mm. tunnusten luominen, sivuston siirto palvelimelle, alasivujen ja mahdollisten lomakkeiden luominen, tarvittaessa kävijäseurannan asennus ja ohjeistus sivuston päivitystä ja käyttöä varten.

 

Ylläpito: Verkkosivustoa täytyy myös päivittää jatkuvasti, lisätä uutisia ja kuvia, päivittää yhteystietoja ja aukioloaikoja jne. Mitä tuoreemman vaikutelman verkkosivusto antaa kävijälle, sitä varmemmin hän palaa sivustolle. Mikään ei karkota sivuilla kävijää niin kuin vanhentunut tieto! Myös sivuston tietoturvasta on pidettävä huolta.

Käyttöönotto ja koulutus

Kun verkkosivusto on avattu, neuvomme sen käyttöönotossa ja koulutamme tarvittaessa asiakkaan päivitysten tekemistä varten.

Tuotetuki & asiantuntijapalvelut

Meiltä saat asentamillemme järjestelmille tarvittavan tuotetuen ja järjestelmien hankintaan, asentamiseen, käyttöönottoon ja hyödyntämiseen liittyvät asiantuntijapalvelut.

IT-tukipalvelut

Kun tilaat meiltä verkkosivut tai –kauppajärjestelmän, saat meiltä kaikki tukipalvelut, mitä tarvitset järjestelmien käytössä ja päivityksessä.

Ota yhteyttä