Sähköinen markkinointi

 

Meiltä saat monipuoliset työkalut markkinoinnin tehostamiseen:

Digimarkkinointi, somemarkkinointi, kampanjasivustot, mainosbannerit.

Hakusanamainonta (Google Adwords)

Google Adwords -mainonta auttaa yritystäsi mainostamaan paremmin suoraan Google-hakuja tekeville. Tällöin mainonta kohdistuu parhaiten juuri tuotteestasi kiinnostuneille, ja tarvittaessa se voidaan kohdistaa myös maantieteellisesti.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) parantaa yrityksesi verkkosivujen näkyvyyttä hakukonetuloksissa. Optimoinnissa verkkosivut suunnitellaan ja toteutetaan siten, että hakukoneet löytävät ne mahdollisimman hyvin. Myös jo olemassa olevia verkkosivuja voidaan kehittää paremmiksi hakukonetuloksia ajatellen.

Kävijäseuranta (esim. Google Analytics)

Verkkosivujen kävijäseurannan analytiikkatyökaluilla tutkitaan ja tilastoidaan kävijöiden määrää, liikkumista ja viipymistä sivuilla. Tällöin saadaan hyödyllistä tietoa siitä, miten verkkojen sivurakenne tukee sitä, mihin sivustolla pyritään: asiakkaiden yhteydenottopyyntöjä, verkkokauppaostoksia, rekisteröitymisiä, sivuilla viipymisiä, tuotekuvaston selaamista tai lataamista tai muuta yritystä palvelevaa toimintaa. Tiedon perusteella sivustoa voidaan kehittää tukemaan paremmin yrityksen liiketoimintaa ja toteuttamaan niitä tehtäviä, joita sivustolle on asetettu.

Sosiaalinen media: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter

Sosiaalisen median sovelluksia kannattaa käyttää markkinoinnissa ja tiedotuksessa, koska yleisö ja asiakkaatkin sitä käyttävät. Sosiaalinen media on vuorovaikutuskanava. Se vaatii läsnäoloa ja reagointivalmiutta, se antaa tuoretta tietoa asiakkaista ja heidän mielipiteistään sekä mahdollistaa verkostoitumisen.

Uutiskirjeet

Uutiskirjeellä kerrot asiakkaille yrityksesi kuulumisista ja uutuuksista. Se sopii hyvin myös sisäiseen- ja jäsenviestintään sekä sidosryhmätiedotukseen. Sähköinen uutiskirje eli newsletter sitouttaa asiakkaasi, ja sen kautta tulet lähelle häntä. Hyvännäköinen uutiskirje virittää kiinnostuksen ja johtaa asiakkaan yrityksesi verkkosivuille – ja sehän on uutiskirjeen yksi tarkoitus. Kun tarjoat verkkosivuillasi mahdollisuutta tilata yrityksesi uutiskirjeen, saat samalla uusia kontakteja.

Sähköinen suoramarkkinointi

Sähköinen suoramarkkinointi lähestyy uutiskirjettä, mutta on selvästi myynnillisempi. Ne molemmat lähetetään samanlaisella sähköisen uutiskirjeen järjestelmällä, mutta sähköisellä suoramarkkinointikirjeellä voit lähestyä myös heitä, jotka eivät ole tilanneet yrityksesi uutiskirjettä mutta joiden osoite löytyy asiakasrekisteristäsi. Sähköinen suoramarkkinointi on tehokasta varsinkin, kun suoraan kehotat asiakasta tilaamaan tai ostamaan sekä annat toimivan linkin ostopaikkaan.

Kauttamme saat myös osoitteet, mikäli niitä ei ole yrityksesi rekisterissä tarpeeksi.

Verkkokampanjat

Verkkokampanjoiden muodot ja mahdollisuudet ovat moninaiset. Verkkokampanjat ovat mitattavia, tuovat uusia liidejä ja kontaktitietoja sekä liikennettä yrityksesi verkkosivuille. Tätä kautta tavoitat uusia asiakkaita, sillä verkkokampanja näkyy valinnan mukaan hyvinkin laajasti eri medioissa tavoittaen uusia kohderyhmiä. Kampanjan tehoa voi mitata ja säätää myös kesken kampanjan ja vaikka yhdistää siihen muita markkinoinnin keinoja toisissa välineissä.

Digijulkaisut

Selailtavien digijulkaisujen toteutuksen saat meiltä kustannustehokkaasti. Toteutamme sen suoraan valmiista pdf-tiedostostasi. Digijulkaisu on edullinen ja helppo tapa julkaista tavallisesti paperille painettavat esitteet, kuten kampanja-, asiakas- ja henkilöstölehdet, vuosikertomukset jne. Digijulkaisu on luontoystävällinen ratkaisu. Jos julkaisuun tulee myöhemmin muutoksia, digijulkaisu on edullisempi ja nopeampi päivittää kuin paperiversio. Digijulkaisua on helppo käyttää ja miellyttävä lukea. Tekstiä voi zoomata suuremmaksi. Kätevän sisällysluettelon avulla siitä on helppo löytää kiinnostavimmat kohdat. Digijulkaisusta voi tulostaa tarvittavat sivut tai ladata sen omalle koneelle pdf-muodossa. Julkaisu voidaan tallentaa käyttöä varten omalle palvelimellesi tai meidän palvelimelle, miten vain sovitaan.

Ota yhteyttä